Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Mali Čičak igraonica

Dragutina Milutinovića 1

Zvezdara

Dečiji rođendani​


Bilo da rođendan proslavljaš sa najboljim prijateljima, ili je pozvano celo tvoje odeljenje, naš tim će se pobrinuti da rođendanska zabava bude nezaboravna!

Organizujemo rođendanske proslave koje odgovaraju svim budžetima. Ako proslavljate rođendan ili poseban događaj u igraonici Mali čičak garantovano je da bude zabava koju će svi pamtiti!

Pogledajte naše rođendanske pakete i rezervišite sledeću proslavu vašeg deteta!

I ne zaboravite da pazite na naše događaje! Bićemo domaćin dečijih atrakcija, radionica i dana igara, živih muzičkih noći, specijalnih večera i drugih uzbudljivih događaja tokom cele godine!

Dečija igraonica


Dečiju igraonicu čini teren za mini fudbal, bazenčić sa lopticama, lavirint za penjanje, dva tobogana, Sony Playstation, X-BOX, Mini disko i još mnogo toga.

Ako želite da mašta vaše dece postane stvarnost, posetite dečiju igraonicu “Mali čičak”!

Naša igraonica se nalazi u Učiteljskom naselju na adresi Dragutina Milutinovića 1, i prostire se na preko 200m2. Sastoji se od kafea za roditelje i igraonice za decu.

Igraonicu čini teren za mini fudbal, bazenčić sa lopticama, lavirint za penjanje, dva tobogana, Sony Playstation, X-BOX, Mini disko i još mnogo toga.

Kreativna radionica


Kreativna radionica Mali čičak za decu od 2 do 14 godina. Negujte kreativnost kod vašeg deteta jer ćete mu tako pomoći da razvija nove ideje, da stvara i kreira.

Kreativna radionica “Mali čičak” pomaže kod dece razvoj kreativnog mišljenja kao i razvoj solidarnosti i saradnje među decom.

Naše radionice uspostavljaju samopouzdanje i zajednicu angažovanjem mladih i odraslih u kolaborativnom kreativnom procesu i nudeći alate, strategije i tehnike za niz tema od rešavanja sukoba do pripovijesti. Dečije kreativne radionice su ukorenjene u našoj filozofiji edukacije i za nas su “sve ideje su dobre ideje”.

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Mali Čičak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Mali Čičak

Trenutno nema preporuka za Mali Čičak igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Mali Čičak igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.