Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Go Play igraonica

Ante Bogićevića 8

Zvezdara

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Go Play i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Go Play

Ja sam odusevljena u svakom pogledu: prostor, sadrzaji za decu, osoblje. Najbolji su u gradu, a nema igraonice gde nismo bili.

2020-03-05 Natasa Petrovic

Slavili smo sinoc detetu rodjendan i sve je bilo besprekorbo.Igraonica i osoblje za svaku pohvalu ,pogotovo za gazdaricu koja je divna. Igraonica je velika i deca su odusevljena a i roditelji. Cisto je ,novo i najbitnije da svaki dogovor moze da se postigne sa osobljem. Moja iskrena preporuka. Pozdrav

2017-12-07 Ivana

Odusevljena sam igraonicom! Sve pohvale za nasmejane i usluzne devojke! Dnevna animacija je fenomenalna, devojke se igraju sa decom, rade animaciju shodno njihovom uzrastu, i 100% su posvecene deci. Toplu preporuku imate od mene! Pozdrav.

2017-11-01 Milica

Preporučite Go Play igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.