Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Beosportić

Igraonica i sportsko edukativni centar

Toy & Joy igraonica

Bulevar Kralja Aleksandra 294, Idea centar

Lion, Zvezdara

Nova i potpuno jedinstvena igraonica i rodjendaonica u Idea centru,Bulevar Kralja Aleksandra 294 na Zvezdari. Ideja nam je bila da u predivnom ambijentu sa jedinstvenim i prelepim egzoticnim papagajima i prijatnim i nasmejanim osobljem omogucimo nezaboravne trenutke za nase najmladje i najsladje. Da svojim bogatim sadrzajem na skoro 300m2 predstavlja pravu oazu za decu. Lavirint od 60m2 na 3 sprata u kome se nalaze 4 tobogana,tramboline,mostici,kamikaze,3d zid za penjanje,valjci,ljuljaske,tuneli,razne prepreke koje ni jedno dete nece ostaviti ravnodusnim. Kreativni kutak gde se nalaze majstorska radionica,garaza za kola a za male kuvare kompletna kuhinja,pijaca... Bebi kutak za najmladje sa velikim bazenom sa lopticama i ljuljaskom,motoricki deo i kucica,binom gde se odrzavaju predstave,karaoke,diskoteka,sony 4,stocici za sminkanje i razne druge stvari gde se i roditelji mogu igrati sa decom. Dok se deca igraju roditelji mogu da uzivaju u caffe-u i u posebno izdvojenim delom caffe-a za one koji ne zele da menjaju svoje navike. Zakup termina obuhvata usluge osoblja sanka i animatora,prateci asortiman(pozivnice,vatromet,svecice za tortu),pribor za jelo,topli dis,kostimiranu predstavu,pokloncic za slavljenika i ostalu decu. Slavljenik dobija gratis mesecnu kartu za koriscenje usluga nase igraonice. Decija igraonica i rodjendaonica Toy&Joy je pravo mesto za nezaboravne proslave rodjendana. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju 060/3828339

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Toy & Joy i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Toy & Joy

Sve preporuke!

2018-02-06 Ana

Preporučite Toy & Joy igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.