Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Fabrika zabave igraonica

Mirijevski Bulevar 18b, Shopping Centar Karaburma

Karaburma, Zvezdara

Koncepcija igraonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje(posetioce Shopping Centra) ali i sve ostale koji namenski dođu na korišćenje sadržaja igraonice ili rezervišu termine rođendanskih proslava u njoj. Sadržaji u igraonici su prilagođeni deci od 1-12 godina, a moći će da je koriste i deca sa posebnim potrebama, a neke od atrakcija biće dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja. “Mi proizvodimo smeh avanturu i sreću” Naša vizija je da omogućimo svim roditeljima nesmetanu kupovinu time što imamo babysiting i day care program, što znači da o deci tokom boravka u igraonici brinu stručno i obučeno osoblje. Sadržaji igraonice su jedinstveni, zanimljivi, sigurni i bezbedni za korišćenje i dostupni svoj deci. Naš krajnji cilj je da svim mališanima i njihovim roditeljima pružimo nezaboravno iskustvo i dobru zabavu. Ideju, projekat, sadržaje, odabir i obuku zaposlenih izvršilo je stručno lice sa dugogodišnjim iskustvom u svetu i kod nas, kako bi ceo projekat funkcionisao na zabavan, originalan, organizovan i profesionalan način Čekamo Vas i ne zaboravite Kod Nas SVE MOŽE!!!

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Fabrika zabave i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Fabrika zabave

Najbolja igraonica u gradu.Slavili smo nasim princezama rodjendane 28 08 i odusevljeni smo.rad sa decom fenomenalan,usluga fantasticna,cene najpristupacnije.sve u svemu NAJBOLJI STE!

2014-10-25 Andjelkovic Andrijana

Preporučite Fabrika zabave igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.