Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Perfe igraonica

Bulevar Kralja Aleksandra 328

Zvezdara

Igraonica Perfe se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 328. Zauzima prostor od 200m2 i moze da primi cetrdesetoro dece i cetrdesetoro odraslih. Igraonica je osmisljena tako da je podeljena na teme i uzraste. Nudimo temu Bajka za najmladju decu, New York za malo stariju, kao i iznajmljivanje Disko prostora za tinejdzere. Za sve informacije mozete nas pozvati telefonom ili doci licno.

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Perfe i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Perfe

Slavimo tri godine zaredom i prezadovoljni smo....usluga,devojke,prostor....savrseno!sve pohvale!sto je najbitnije dete mi je odusevljeno sa vama...veliki pozz

2018-02-06 Ana

Bravo za igraonicu! Savrseno sve!

2016-12-29 Lela

Najbolja igraonica u gradu!!! Bez konkurencije!!! Devojke sa decom su fantasticne, sam odabir animacija fenomenalan!Za razliku od ostalih igraonica devojke se bave decom! Moja devojcica je odusevljena! Dve godine za redom slavimo a bogami cemo i treci :))) Sve pohvale za higijenu lokala-besprekorno cisto,kao i za preljubazne devojke koje u svakoj situaciji izlaze u susret! Prostor je kao iz bajke. Odusevljena mama Jovana i cerka Masa!!!!!

2016-03-23 Jovana

Preporučite Perfe igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Vodila mog klinca na rodjendan u Perfe i bilo je divno. Prostor je kao iz bajke, a animatorke su veoma aktivne oko dece. Super iskustvo!

2013-08-31 Verica