Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

DisneyLand Fun igraonica

Preševska 90, bivša Rifata Burdževića

Zvezdara

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu DisneyLand Fun i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu DisneyLand Fun

Slavili smo rodjendan pre 10 dana, fenomenalni utisci! Divne devojke i sjajan prostor. Odlican website, sa vrlo transparentnim ponudama koje ukljucuju sve detalje organizacije sa cenama.. jedna od retkih igraonica sa kojima ceo dogovor moze da se zavrsi preko email-a!

2018-02-08 Milena

Slavili smo prvi rodjendan 23.12.2017. Osoblje je divno, profesionalno i za svaku pohvalu, kao i klopa. Igraonica je cista i neobicnog lepog ambijenta. Svi gosti, a posebno deca su bili zadovoljni. Svaka pohvala!!

2018-01-29 Danijela

Preporuka za svakoga da proslavi dečiji rođendan u ovoj igraonici!!!!! Prijatan i neobičan ambijent, veoma uredno i čisto, ljubazno osoblje i devojke pune razumevanja i strpljenja koje paze na decu.

2018-01-17 Ana

Preporučite DisneyLand Fun igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Moram da zahvalim devojkama, stvarno su se potrudile da nam rodjendan prodje super, renoviralli su diskoteku i vidim da se uvode neke nove promene... Nastavite tako i vidimo se i na leto! Pozdrav od vaseg malog druga Vanje!

2016-02-04 Nikola

Na mnogo rodjendana smo bili,ali je ovde bilo najbolje !

2014-12-22 Jasmina

Moje dete je bilo na rodjendanu u DineylendFun igraonici.Bilo je odusevljeno a i ja poprilicno.Planiramo mozda da i on tu slavi.

2014-01-04 Goca

Svi nasi prijatelji su proslavili rodjendan u Disneylandu pa i mi. Ja sam jedna prezadovoljna mama! Igraonica za svaku preporuku! Hvala do neba!

2013-08-14 Tina

Za svaku pohvalu i svaku preporuku....proslavili rodjendan i prezadovoljni

2012-12-23 Mirjana

Obisli smo gotovo sve igraonice u gradu ali ovde ostavljam svoj prvi komentar. Igraonica je prelepa, svaki detalj je osmisljen! Proslavili smo 2 rodjendana, deca su bila luda od utisaka i raspolozenja. Preporuka za sve mame i tate! I moram da dodam da su cene pica smesne. Doslovno! Prelep ambijent i vrhunska usluga za veoma malu sumu novca. Osvojili ste nas!

2012-10-22 Maja, Tara, Goca

Od srca preporucujem igraonicu! Ljubazno osoblje, usluga fantasticna. Roditeljii i deca su prezadovoljni, danima se prepricava Mladenov rodjendan! Fenomenalno sredjena i cista igraonica! Sve preporuke!

2012-10-15 Mama Vesna