Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Dečija kućica igraonica

Drugovačka 15a

Zvezdarska šuma, Zvezdara

Naša mala dečija kućica pruža usluge samo za vaše najmlađe Pored naših osnovnih usluga kao dečija ustanova vršimo i sledeće Usluge čuvanja dece na bazi polu dnevnog boravka, celo dnevnog, noćnog čuvanja kao i uslugu čuvanja na sat Mi smo tu zbog njih, a na vama je da ih zajedno sa nama uputite na pravi put Tražite pravo mesto za slavnjenje dečijih rođendana Imamo sve što vam je potrebno!!! Pored osnovnog okruženja tu je i petnestak ari travnate povšine kao i ogromno zelenilo koje nam pruža i sama zvezdarska šuma, koje je svuda oko nas, kao i pravu malu diskoteku za naše najmlađe uz sve dodatne rekvizite. Dođite i uverite se sami da smo mi najbolje rešenje za vaše najmlađe

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Dečija kućica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dečija kućica

Jedna rec FENOMENALNO......priroda,suma,lepo vreme a deca prezadovoljna

2015-09-10 Marija

Odlicna igraonica za one koji imaju puno gostiju i zele da rodjendan proslave napolju. Uslovi su daleko najpovoljniji od svih drugih igraonica. Obezbedjen je i unutrasnji prostor ukoliko bi bilo ruzno vreme. Ono sto je vazno-deca provedu aktivno vreme napolju, u sred zvezdarske sume a roditelji imaju na raspolaganju divnu prostranu terasu sa nastresnicom da popiju kafu na miru dok se deca igraju. Dva puta za redom smo slavili rodjendan tu i ne bismo menjali nista!!!

2015-03-26 Bojana Ignjacevic Vukasovic

Za rođendane na otvorenom - neverovatno otkriće: savršen prostor, fantastična usluga i organizacija, izuzetno prijatno osoblje, neuporedivo iskustvo. Svaka čast i H V A L A!!!!!!!

2010-12-31 Sanja

Preporučite Dečija kućica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Najlepsi ambijent,spajanje sa prirodom,mnostvo zelenila i predivne aktivnosti... Organizacija rodjendana za moje dete je bila na nivou savrsenstva,zahvaljujemo se na kvalitetnoj usluzi. Brankica i Dragan petrovic

2010-08-24 Brankica