Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Bravo igraonica

Kozarčeva 87

Učiteljsko Naselje, Zvezdara

Igraonica BRAVO :) se bavi isključivo organizovanjem proslava dečijih rođendana. Na taj način se postiže visok nivo higijene prostora i Vaša potpuna privatnost u toku proslave. igraonica raspolaže uslovima koji odgovaraju deci predškolskog uzrasta / lavirint, karaoke, animacija, ... / a takođe posedujemo uslove i sadržaje i za decu školskog uzrasta / diskoteka, video igre, efekti, animacija. Igraonica BRAVO :) nalazi se u novom i kvalitetno opremljenom prostoru na pristupačnoj lokaciji. Raspolaže sa svim sadržajima potrebnim za proslave porodičnih i rođendana sa većim brojem gostiju. Prostor za decu površine 100 kvadratnih metara nalazi se u prizemlju, a prostor za roditelje i goste iste veličine na spratu istog jedinstvenog objekta. Na raspolaganju su Vam profesionalno osoblje i oprema za posluživanje svih vrsta hrane i pića prema Vašim potrebama. Igraonica BRAVO :) želi Vam srećan rođendan!

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Bravo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Bravo

Igraonica je super!!

2011-02-07 Irena Krstovski

Preporučite Bravo igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.