Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Drugi parkić- Haos igraonica

Vranjska 16

Lipov lad, Zvezdara

Dobro došli , Želimo da Vam predstavimo naš prostor u kome se organizuju rodjendani za decu i mlade, in haus treninzi, radionice, kursevi, promocije... Razlikujemo se baš zato što smo prilagodljivi i što osluškujemo potrebe svih generacija i interesovanja. Kompaktnost prostornih jedinica daje dogadjaju koji se kod nas organizuje notu pripadnosti grupi što je bitan preduslov za dobro raspoloženje na teenage rodjendanima, dečijim rođendanima,proslavama i edukacijama.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Letnja akcija! Od 20% do 50% popusta.

Želite da preporučite igraonicu Drugi parkić- Haos i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Drugi parkić- Haos

Trenutno nema preporuka za Drugi parkić- Haos igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Drugi parkić- Haos igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.