Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Iks-Oks igraonica

Milićeva 1

Mirijevo, Zvezdara

U našem Bowling klubu IKS OKS možete organizovati rođendane za svoje najdraže. Deca uzrasta starija od 9 godina, rođenda mogu proslaviti kuglanjem, igranjem bilijara, pikada, stonog fudbala i vazdušnog hokeja. Možete izabarati sadržaje koje će vaša deca koristiti tokom proslave rođendana. Deca uzrasta od 6 i više godina mogu proslaviti rođendan u našoj diskoteci, koja je opremljena: svetlosnim i dimnim efektima, sony playstation-om i Xbox-om, karaokama. Uz sjajne animatore, muzičke i takmičarske igre deca će imati sjajnu žurku o kojoj će se pričati. Prijatno okruženje, dobra muzika, ljubazno osoblje pružiće vašem detetu sajan provod i nezaboravnu rođendansku proslavu .

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana .

Želite da preporučite igraonicu Iks-Oks i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Iks-Oks

Po meni najbolja daju pice u cenu paketa. Kod vecine drugih zakup prostora je toliko koliko kod njih sa sve picem.:-)

2014-10-07 milena

slavim u iks oksu rodjendan vec neznam koliko puta... sve pohvale za njih

2014-08-26 nikola

slavimo u iksoksu rodjendan neznam vise koliko puta stvarno je naj povoljnija, ali nema termina ove godine smo morali da uzemo dve nedelje kasnije....

2013-04-13 mirjana

Preporučite Iks-Oks igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Ja tamo slavila 4. rodjendan za svoju cerku Saru, i od srca preporučujem ovu igraonicu. Prezadovoljna sam uslugom i prostorom koji je čist i prostran.

2010-06-11 Sanja