Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din, sve sem torte – deca gratis

Žabac kuglana igraonica

Gradski park 2

Sportski centar Pinki , Zemun

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Zemun

Žabac - Kuglana / Rođendaonica / Igraonica

Žabac postoji već 25 godina na našem tržištu. Počevši sa video klubovima, koji su kasnije prerasli u multimedijalne klubove ”Žabac” je postao vodeći domaći brend u pružanju dobre zabave.

Kuglana u Zemunu ima 7 staza i veliki bilijar klub kao i dodatne sadržaje kao što su arkadne igre, pikado, košarka, stoni fudbal, igrice ...

Žabac dečiji rođendani

Iza nas su godine iskustva u pružanju zabava i pravljenju prijatne atmosfere. Dopustite Žabcu da rođendan Vašeg deteta učini interesantnim i posebnim. Stvorite nezaboravne uspomene zajedno sa nama. Dok zabava traje, Vi se u svom separeu možete prepustiti prijatnom ambijentu, ljubaznom osoblju i uz Vaše omiljeno piće posmatrati mališane kako uživaju.

Rođendan u kuglani

Paket za 24 dece uključuje 2 sata kuglanja, parče pice i 2 soka po detetu.

Organizacija događaja

U Žabac centrima pored vrhunske zabave i rekreacije imamo posebne ponude zakupa prostora za slavlja, žurke, rođendane, poslovne prezentacije, kao i razne druge namene u skladu sa vašim potrebama. U sklopu centara imamo klupsko ozvučenje kao i light show, a na obe lokacije gostima je obezbeđen parking. Pogledajte detalje naše ponude: