Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din – deca gratis

Čudesna šuma igraonica

Kupreška 2b

Zemun

Organizujte svojim najmladjim članovima porodice nezaboravne trenutke u potpuno prirodnom ambijentu gde se osecaju kao u velikoj bašti, sa profesionalnim osobljem koji u svakom momentu brinu o vašim mališanima.Kreativno opremljena igraonica u prijatnom ambijentu idealan prostor i dobra energija za najvaznije trenutke u vašem životu i životu Vaše dece. Igraonica ima konforan prostor za igru dece sa lavirintom na dva nivoa, interaktivne zidove sa motivima šume i stanovnicima iste. U intimnom, prirodnom okruženju dobra zabava je zagarantovana kao i učenje kroz igru. Broj dece 40 Deo za velike Takodje smo vodili računa da i deo gde će sedeti pratioci dece bude kreativno opremljen , veoma konforan i udoban. Intiman prostor gde može da se smesti 60 odraslih opremljen LCD TV, Wi Fi i uvek raspolozenim osobljem. Monitor na kom se vide aktivnosti dece u prostoru za igru koji je opremljen kamerama.

Želite da preporučite igraonicu Čudesna šuma i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Čudesna šuma

Trenutno nema preporuka za Čudesna šuma igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čudesna šuma igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.