Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din – deca gratis

Galaksija igraonica

Gornjogradska 9f

Zemun

Organizujemo proslave dečijih rođendana zatvorenog tipa u trajanju od dva i po sata po povoljnim cenama zakupa, sa uslugom čuvanja dece, profesionalnom animacijom i posluživanjem dece i odraslih. Osoblje igraonice Galaksija spremno je za svaki dogovor i saradnju sa roditeljima kako bi rođendan ostao nezaboravan Vašim mališanima. U cenu zakupa je uračunata: usluga naših zaposlenih, čuvanje dece, profesionalna animacija i posluživanje dece i odraslih, pozivnice za rođendan i kompletan pribor za jelo (čaše, kašičice, viljuške i tanjiri). U navedene cene zakupa prostora nije uračunato piće koje se naplaćuje po cenama igraonice. Ukoliko želite nudimo Vam i mogućnost keteringa po povoljnim cenama. Igraonica je namenjena deci uzrasta od 1-10 godina sa maksimalnim kapacitetom od 25-oro dece i 40-oro odraslih. Prostor dečije igraonice Galaksija sastoji se iz dva dela: Deo za decu Za decu mlađeg uzrasta opremljen je 3D lavirint na tri nivoa u sklopu koga se nalaze tramboline, tobogani, vrteška, valjci i ostali sadržaji, a tu je i bazen sa lopticama i ljuljaškom za najmlađe. Ovi sadržaji treba da kod dece razviju njihovu potrebu za igrom i zabavom. Deca najlakše usvajaju pravila ponašanja i informavije kroz igru i različite oblike radionica. Samo organizovana igra podstiče dečiju maštu i kreativnost. Ovde će deca moći da kroz igru istražuju i budu kreativna, u lepo uređenom, osvetljenom, opremljenom i bezbednom prostoru. Kreativne radionice sa pažljivo osmišljenim i namenski organizovanim programom, prilagođene različitim uzrastima dece, čiji je cilj da pomognu deci da se pravilno intelektualno, estetski i fizički razvijaju sastavni su deo svakodnevnog rada u igraonici Galaksija. Za decu starijeg uzrasta predviđene su karaoke, diskoteka i drugi sadržaji u društvu profesinalnih animatora. Obezbeđena je profesionalna animacija dece, šminkanje dece po licu i raznovrsne animatorske igre u prijatnom i zabavnom ambijentu igraonice. Ukoliko roditelji imaju potrebu, Dečiji klub Galaksija pruža uslugu čuvanja vaše dece.Vaše dete će imati apsolutnu pažnju i brigu naših zaposlenih, sa pažljivo osmišljenim i namenski organizovanim programima. Dok vi obavljate vaše obaveze, odmarate se, družite, trenirate ili ste u kupovini..., prepustite brigu o vašim mališanima nama! Ispunjavamo i ostale posebne želje roditelja i dece. Sve je stvar dogovora

Želite da preporučite igraonicu Galaksija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Galaksija

Све похвале за ову играоницу.Дневна карта им је само 100 динара а имају и акције бесплатног боравка деце.Чиста играоница а могућ је сваки договор.Одлични су!

2015-06-12 Petar

Slavili smo rodjendan od klinca u Galaksiji...Super su,novootvorena igraonica je u pitanju...cene zakupa prostora su bukvalno duplo jeftinije nego bilo gde u gradu stim sto smo imali i popust od 20% jer imaju promotivni period...Cista,bezbedna a osoblje ljubazno,sve preporuke za njih...

2015-06-01 Mrako

Preporučite Galaksija igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.