Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din – deca gratis

Coco igraonica

Majora Zorana Radosavljevića 261

Zemun

Rodjendaonica Rođendanske proslave se održavaju u dva odvojena prostora, kapaciteta do 30 odraslih osoba (za decu takodje do 30). Deci je na raspolaganju lavirint, lijana ,zid za penjanje, dva Sony Playstation-, kamikaze, diskoteka... Naše osoblje u saradnji sa Vama organizuju ceo događaj tako da mališanima svaki trenutak bude ispunjen i zabavan. Dnevni boravak dece U igraonici za decu Coco sva deca uzrasta od 1-12 godina i najrazličitijih interesovanja će pronaći svoj kutak i zabavu. A tu je i naše stručno osoblje koje će njihov boravak u igraonici učiniti nezaboravnim i pre svega bezbednim.

Želite da preporučite igraonicu Coco i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Coco

Trenutno nema preporuka za Coco igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Coco igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.