Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din – deca gratis

Parteen Teenage Club i diskoteka igraonica

Gradski Park 2, Hala Pinki

Zemun

Želite da preporučite igraonicu Parteen Teenage Club i diskoteka i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Parteen Teenage Club i diskoteka

Danas smo slavili sinovljev 13. rodjendan u ovoj igraonici i prezadovoljni smo. Prostor je veoma komforan i ima dosta različitih opcija za zabavu. Deca su pozitivno reagovala na sve što im se ovde nudi i atmosfera je bila kakva se poželeti može. Toplo preporučujem ceo ovaj aranžman gde je uključeno piće sa 3 sata zakupa za veće grupe koje broje preko 20 dece. Osoblje je veoma angažovano i veoma ljubazno. Proveli smo se ekstra i nikome nije bilo ništa naporno. Hvala na profesionalnoj saradnji.

2019-03-10 Nataša

Za mesec dana ću slaviti 11 rodj i jedva čekam. Razlog zašto sam izabrala ovu igraonicu je zato sto sam menjala skole i zelim obadva razreda da pozovem. Best bday ever❤️

2017-08-22 its_lolashika

Od srca preporučujem proslavu rođendana u igraonici Parteen .Osoblje ljubazno , prostrana igraonica a za nas roditelje povoljne cene pića. Hvala vam!

2016-01-17 Vesna Ilić

Preporučite Parteen Teenage Club i diskoteka igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Juče smo slavili 11 rodjendan.Bilo je fenomenalno!Osoblje je jako ljubazno.Deca su oduševljena.Preporučujemo svima parten teenage diskoteku!

2015-02-22 Maja

Super je !

2015-02-06 nevena

Šalim se za ono, SJAJNA igraonica :D :)

2015-01-30 Mirko Nemirković

U martu smo slavili 11. rodjendan cerci za nekih 30-oro dece i isto toliko roditelja . Atmosfera vrhunska kao i usluga . Roditelji su bili prezadovoljni jer su ucestvovali u igrama zajedno sa decom . Prostor omogucava sve vrste decijih zelja ( a bogami i roditeljskih ) . Niko od dece nije imao mobilni u ruci ( jer im nije trebao ) i na kraju rodjendana svi su bili mokri od djuskanja i drugih igara . Sve u svemu , SVE POHVALE ZA IGRAONICU !!!!

2014-03-13 Dacha

Slavila sam rodjendan za dvoje dece zajedno, 9-ti i 10-ti, i to decak i devojcica. Bilo je preko 30 dece i oko 20-tak odraslih. SVI su se fantasticno proveli!

2014-03-11 mira

Bili smo veceras i slavili 12-i rodjendan i super se proveli i klinci i matorci. Za svaku pohvalu i preporuku. Pravo mesto za rodjendan tinejdzera. Hvala vam na svemu!

2014-02-22 Pedja

Nisam video novu igraonicu ali znajuci Vas i prve igraonice u kojima sam slavio detetu rodjendan, ubedjen sam da je je kao i predhodne nesto sto samo Vi mozete da ponudite ili kako bi klinci rekli VRH Sve najbolje

2013-11-02 joca