Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din, sve sem torte – deca gratis

Fancy Kids Dečija Igraonica igraonica

Hercegovačka 26

Zemun

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Zemun

Igraonica Fancy Kids

Fancy Kids je luksuzno opremljena dečija igraonica koja se nalazi u Beogradu, u ulici Hercegovačka 26, Zemun.

Raspolažemo sa prostorom površine 300m2. Igraonica je namenjena uzrastu dece do 10 godina. Možemo Vam ponuditi organizaciju različitih događaja; rođendana, priredbi, maskenbala, proslava, krštenja. Pored toga, moguća je organizacija pozorišne predstave, novogodišnje žurke, a po Vašoj želji možemo dovesti mađioničare, klovnove ili napraviti neku drugu vrstu tematske zabave i animacije. Organizaciju proslave dečijeg rodjendana pravimo po Vašoj želji ili uz naš stručni tim.

Hranu i torte/kolače možete sami doneti ili ih poručiti preko nas. Moguća je dodatna animacija - u Vašoj ili našoj organizaciji. Kapacitet igraonice je za 50 odraslih osoba i 40 dece u kom Vas očekuje stručno, edukovano i ljubazno osoblje. Pored standardne organizacije, pružamo animaciju za decu kao što su: oslikavanje lica prirodnim bojama, igru sa maskama, karaoke, mini kviz i još mnogo toga, u zavisnosti od Vaših želja i uzrasta dece. Pored zabave za najmlađe, posedujemo i deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama za stariju decu a to su Nitendo WII i Xbox 360 kinetik.

U ponudi su sve najnovije igre, kako ze dečake, tako i za devojčice. Za roditelje je tu prijatan kafić sa pogledom na Vašu decu i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je i dnevna, nedeljna i mesečna štampa. Naša želja je da se osećate dobro, lepo, a Vaša deca da budu bezbedna i uživaju u igri. Očekujemo Vas!

Svi rodjendani su zatvorenog VIP tipa.

Radno vreme: Radnim danima 14:00 - 21:00h Vikendom 11:00 - 21:00h