Bitanga i Princeza

Bežanijska kosa

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din – deca gratis

Zabavni park - igraonica Zamak igraonica

Zemunski kej pored hotela Jugoslavija

Zemunski kej, Zemun

Želite da preporučite igraonicu Zabavni park - igraonica Zamak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Zabavni park - igraonica Zamak

Super je..steta sto ne radi zimi

2015-10-07 covekfoka

Igraonica ima dosta mesta, dosta igracaka na naduvavanje, binu u centralnom delu i animatore, tj. pozorisne predstave vikendom na njoj, hladovinu za roditelje, gde mogu da pijem kafu a da ne razmisljam o klincima... a ko je to nista posebno, ja ne znam sta je onda posebno, a da ne kpricam da je pod vedrim nebom, sto priznajem, kisa zna nekad da pokvari, ali ako ste precizni kao i ja pa proverite vremensku prognozu pre nego sto krenete, onda nema greske, vredi svake pare... samo moje licno misljenje, ja zivim preko puta i mnogo mi znaci sto imam u kraju tako dobru igraonicu.

2012-06-12 Dragan

OK igraonica ima dosta mesta i ništa specijalno......

2010-03-04 Boki srb

Preporučite Zabavni park - igraonica Zamak igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.