Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

igraonice na Instagramu

Pratite nas na Instagramu

Sovica igraonica

Žička 19a

Crveni krst , Vračar

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Vračar

Igraonica i rođendaonica Sovica na Crvenom krstu

Svim mališanima, kao i njihovim pratiocima nudimo nov, udoban, ušuškan, moderno opremljen prostor namenjen zabavi i uživanju svih naših malih i velikih posetilaca.

Naše ljubazno osoblje,koje Vam u svakom trenutku izlazi u susret i bdi nad Vašom dečicom, učiniće svaku Vašu proslavu posebnom i neponovljivom. Sa buđenjem proleća i prvim sunčevim zracima raspolažemo i sa igraonicom na otvorenom, gde možete uživati u smehu i igri svoje dece. Igraonica Sovica prostire se na oko 200 kvadrata, u dva nivoa. Na jednom je dečije carstvo,a na drugom uživanje za odrasle ; prelepi kafić sa baštom i prijatnim ambijentom. U zelenoj i cvetnoj bašti u dnu dvorišta, daleko od ulične vreve, uživaćete u svom miru. Uz omiljeno piće po pristupačnim cenama,možete prelistavati novine,pratiti omiljeni program,koristiti besplatni wi-fi internet od 25Mbps, družiti se sa prijateljima, a istovremeno posmatrati igru Vaše dece preko video nadzora.

Za Vas imamo obezbeđen besplatni parking za šest automobila.

Drugi deo naše igraonice prilagođen našim malim drugarima,opremljen je sa puno mašte i ljubavi i pruža uživanje u brojnim sadžajima namenjenim njihovoj kvalitetnoj i bezbednoj igri. Sastoji se od ; posebnog bebi kutka u kome se nalazi bazen sa lopticama i ljuljaškama, 3D lavirint na 3 nivoa sa 3 tobogana,visećim mostićem,ljuljaškama, 2 tunela i 3 tramboline. Tu je i hrčak valjak,omiljena kamikaza koju sva deca prosto obožavaju. Sve je novo, čisto i bezbedno. Za one koji ne mogu bez video igrica,obezbedili smo besplatan Sony Playstation 3.

Sa željom da se deca kreativno razvijaju i razvijaju svoju inteligenciju, osmislili smo posebni deo u kome se upoznaju sa raznim radionicama, a takođe, organizujemo i školicu jezika, uz rad sa diplomiranim profesorom engleskog i španskog jezika.

Rođendaonica Sovica na samoj granici opština Zvezdara i Vračar, nudi Vam mogućnost proslave rođendana koji ćete Vaš mališan i Vi dugo pamtiti. Nudimo Vam veliki izbor termina za sve vrste Vaših proslava, po veoma povoljnim akcijskim cenama za proleće i leto.

U cenu rođendana uračunat je zakup kompletne igraonice i kafića sa baštom na 2,5 sata, zatvorenog tipa, samo za Vas i Vaše goste. Deci su na raspolaganju svi sadržaji igraonice - Sony playstation, šminkernica, kuhinjica, pijaca, majstorska radionica sa alatom i kreativne radionice. Uz naše vedre animatore i svečanu atmosferu deca će uživati u svakoj sekundi proslave, a posebno će ih oduševiti aktivnost slikanja po licu, šminkanje ili pravljenje frizura za devojčice. Takođe, svim mališanima na raspolaganju je diskoteka, light show sa svetlosnim efektima.

Spremili smo poklone za sve naše rođendance i poseban POKLON ZA SLAVLJENIKA - besplatan dolazak u igraonicu u narednih mesec dana!

Rođendaonica Sovica je mislila i na sve roditelje kojima nudimo pomoć pri organizaciji proslave: kompletan servis za posluživanje i održavanje temperature hrane, escajg, salvete, čaše, tanjirići, svećice, pozivnice i vatromet. Piće se služi iz našeg šanka i plaća se po utrošku, a hrana koju donesete biće servirana i poslužena uz pomoć naših konobara. Takođe, postoji mogućnost da nama prepustite organizaciju keteringa i torte, a mi ćemo Vam u skladu sa Vašim željama i zahtevima, predložiti naše saradnike. Takođe, uz dogovor organizujemo i druge vrste proslava.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana