Dečija igraonica Sovica - Crveni krst,           Vračar
Sovica logo

Sovica igraonica

Žička 19a

Crveni krst, Vračar

200

Kvadratura

40

Max. dece

50

Max. odraslih

Dvorište

Igraonica i rođendaonica Sovica na Crvenom krstu

Igraonica Sovica je otvorena i već pet godina uspešno posluje kao porodični biznis. Igraonica se nalazi na Crvenom Krstu na Vračaru, u ulici Žička 19a. Radnim danima radimo od 13h do 21h, a vikendom od 10h do 21h. Naša misija je da Vašim mališanima pružimo siguran, veseo, zabavan i čist prostor u kome mogu dugo da se igraju dok roditelji bezbrižno piju kafu u prijatnom ambijentu i divnoj bašti kafića. Naši animatori i čuvaju, ali i zabavljaju decu – kako na rođendanima, tako i preko dana tokom njihovog igranja. Konobari i šankeri su uvek na raspolaganju roditeljima, mladi su, veseli i raspoloženi. Igraonica nudi brojne zanimljive i interaktivne sadržaje za decu, kao i lavirint i mnoštvo igračaka i lutaka. Igraonica je idealno mesto za proslavu dečijih rođendana, a mi pružamo sjajne uslove i sadržaj za mališane do 8 godina, kao i različite All Inclusive pakete za roditelje. Nadamo se da ćete nas posetiti i uveriti se da je usluga koju pružamo izvanredna!

Na jednom od dva televizora možete da pratite omiljeni program, a na drugom posmatrate igru vaše dece preko video nadzora. Uz prijatnu, ambijentalnu muziku možete dok ispijate omiljeno piće uz pristupačne cene, da prelistavate novine, koristite besplatan Wi-Fi ili se družite sa svojim prijateljima. Za Vas imamo obezbeđen i besplatan parking odmah ispred ulaza u igraonicu za 6 automobila. Drugi deo naše igraonice je, sa puno mašte i ljubavi, posebno opremljen prostor za decu koja će sigurno uživati u brojnim sadržajima namenjenim njihovoj kvalitetnoj i bezbednoj igri.

Dečija igraonica Sovica prilagođena je mališanima različitih uzrasta koji žele da se lepo provedu i zabave. Za naše najmlađe posetioce predviđen je poseban babykutak u kome se nalazi bazen sa lopticama i ljuljaškama. Starijim drugarima i avanturstima na raspolaganju je 3D lavirint koji se prostire na tri nivoa koji je bezbedan, čist i zabavan. U sklopu lavirinta nalaze se tri tobogana, viseći mostić, dva tunela i tri tramboline, a tu su i hrčak valjak, kao i kamikaza koju sva deca obožavaju.

Cene i termini:

Iznajmljivanje termina igraonice zatvorenog tipa:

Ponedeljak - Petak:

15:00-17:30h 6.900 dinara

18:00-20:30h 8.900 dinara

Vikend:

10:00-12:30h 9.900 dinara

13:00-15:30h 10.900 dinara

16:00-18:30h 11.900 dinara

19:00-21:30h 11.900 dinara

U cenu rođendana uračunat je zakup kompletne igraonice i kafića sa baštom na 2.5h zatvorenog tipa - samo za Vas i Vaše goste. Deci su na raspolaganju svi sadržaji igraonice – Sony Playstation, stoni fudbal, šminkernica, kuhinjica, pijaca, majstorska radionica sa alatom, kamikaze i lavirint. Uz naše vedre animatore i svečanu atmosferu deca će uživati u svakom sekundu proslave, a posebno će ih oduševiti facepainting koji je uključen u cenu proslave. Takođe, svim mališanima na raspolaganju stoji diskoteka sa light show svetlosnim efektima, a animatorke organizuju koreografski ples za sve mališane. Spremili smo i poseban poklon za slavljenika – besplatan dolazak u igraonicu narednih mesec dana!

Rođendaonica Sovica je mislila i na sve roditelje kojima nudimo pomoć pri organizaciji proslave: kompletan servis za posluživanje i održavanje temperature hrane, escajg, salvete, čaše, tanjirići, pojedinačne svećice, pozivnice i vatromet. Piće se služi iz našeg šanka i plaća se po utrošku, a hrana koju donesete biće servirana i poslužena uz pomoć naših konobara.

Dnevno čuvanje deteta u igraonici Sovica

Prvi započeti sat - 200 din
Svakih sledećih pola sata - po 80 din
Dnevna karta - 450 din
Čuvanje dece bez nadzora - 300 din po satu

Svako 3. dete koje Vi dovedete igra se besplatno!

All inclusive paketi

Za 20 odraslih
Za 30 odraslih
Za 40 odraslih

Za sve informacije vezano za all inclusive pakete, možete nas kontaktirati na:

Instagramu

Facebooku

sovicaigraonica@gmail.com

kao i pozivom ili porukom na telefon 060/4343496 (Viber, WhatsApp).

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i brine o Vama i Vašoj deci.

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak od 16-22h

Vikendom od 10-22h

Foto galerija

Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija

Foto galerija

Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Sovica fotografija
Kako stići do ...

Podelilte
igraonicu

Podeli na
Twitter-u

Podeli na Vajberu

Podeli preko
Vajbera

Preporuke za Sovica igraonicu (1)

Proslavili smo 4. rodjendan u Sovici i prezadovoljni smo :-) Igraonica je jako lepa, osoblje ljubazno. I klinci i odrasli su uzivali. Iskrene preporuke!

2017-02-21 Ana

Preporučite Sovica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.