Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Zum Zum 2 igraonica

Timočka 10

Vračar

Dečije igraonice Zoom Zoom se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u mirnom delu Rakovice, na Vidikovcu, i na Vračaru, u blizini Doma zdravlja.

Obe igraonice raspolažu prostorom za igru, baštom, kafeom, pušačkim i nepušačkim delom.

U zavisnosti koju igraonicu posetite vaša deca će imati na raspolaganju: lavirint za zabavu sa toboganima i preprekama, tv sa soni plejstejšenom, bazen sa lopticama, trambolinu, ljuljaške, tunele, vrtešku, dečiji mini frizerski salon, dečiju kuhinju, deo za slikanje i bojenje, itd.

Na proslavama rođendana prisutne su uvek najmanje dve animatorke, koje će brinuti o deci, i dva šankera koji će vas ljubazno usluživati. U ponudi imamo veliki izbor pića, kako za decu, tako i za odrasle.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Zum Zum 2 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Zum Zum 2

Trenutno nema preporuka za Zum Zum 2 igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Zum Zum 2 igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.