Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Leut igraonica

Timočka 10

Vračar

Jedna od najsrećnijih stvari koja može da vam se dogodi u životu jeste srećno detinjstvo.

 

Iskusno odabran tim Leut igraonice stoji Vam na raspolaganju, sa ciljem da Vašoj deci stvorimo čaroliju u kojoj će uživati svakog dana.

Dođite da zajedno stvaramo trenutke za pamćenje i da Vašim mališanima omogućimo detinjstvo ispunjeno raznim avanturama, emocijama, iskustvima i druženju sa vršnjacima.

Za decu svih uzrasta

Najmlađim drugarima na raspolaganju stoji raznovrstan sadržaj, od mini kuhinjice, frizerskog salona za devojčlce, majstorske radionice za dečake, velikog lavirinta sa toboganima za prave avanturiste kao i velikog broja edukativnih igračaka

 

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Leut i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Leut

Trenutno nema preporuka za Leut igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Leut igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.