Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Klupko igraonica

Prote Mateje 60

Vračar

Igraonica Klupko, Vračar

Igraonica Klupko nastala je iz želje dve mame da naprave udobno, toplo i sigurno mesto za kreativnu igru i razvoj dece koje je ujedno i prijatan prostor za roditelje.

Mi u Klupku znamo da igra može da bude istovremeno i zabavna i edukativna i umirujuća. Da bismo to postigli, sve naše aktivnosti osmišljava i planira odabrani stručni tim. Naš program je zabavan deci, a za roditelje je podrška jer je raznovrstan i koristan. Rad sa decom je jedan od najlepših, najtežih i najvažnijih poslova u životu.

Zato želimo da kroz živu reč i neposredan kontakt sa decom podstaknemo i oplemenimo njihov spontani razvoj kao i razvoj njihovih čula.

IGRAONICA

Prostor igraonice atraktivno je uređen i opremljen po standardima koji garantuju sigurno okruženje za sadržajnu bezbrižnu igru i učenje. Pored lavirinta deca u Klupku mogu uživati u velikom broju raznovrsnih i edukativnih igračaka. Za najmlađe posetioce Klupko je spremio pregršt plišanih igračaka, knjiga i razvojnog programa.

KAFE

Prostor kafea sa šankom i sedenjem uređen je jednostavno i moderno. Povezan je sa igraonicom kako bi roditelji u svakom trenutku mogli diskretno da prate aktivnosti dece, a da pri tom mogu i da se opuste u prijatnom ambijentu uz kvalitetnu ponudu odabrane hrane i pića. Kafe ima mogućnost sedenja u otvorenoj bašti duž celog izloga, gde je dozvoljeno pušenje i dovođenje kućnih ljubimaca.

Usluge: igraonica, čuvanje, rođendani

Radno vreme: radnim danom od 15:00-21:00, vikendom od 10:00-21:00

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Klupko i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Klupko

Trenutno nema preporuka za Klupko igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Klupko igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.