Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Mala fabrika mašte igraonica

Generala Rajevskog 3

Vračar

Rođendaonica Mala fabrika mašte je nastala kao nastavak dugogodišnjeg uspešnog rada Privatne predškolske ustanove „Mala fabrika mašte“. Mi smo porodična firma koja je svoj rad posvetila deci, njihovoj edukaciji i pravilnom odrastanju. Upravo iz ovog našeg druženja i obrazovanja dece rodila se ideja da našoj deci i svim njihovim vršnjacima ponudimo način da najlepše i najkvalitetnije provedu svoje slobodno vreme, a prvenstveno da im omogućimo da na najlepši mogući način proslave svoj rođendan, rođendan za pamćenje.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Mala fabrika mašte i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Mala fabrika mašte

Prelep ambijent sa ljubaznim osobljem,savršenom hranom.....maštovito...I više od mojih očekivanja!!!Od srca za svaku pohvalu i preporuku!!!!Hvala što postojite❤️

2016-10-08 Maša

Potpuno sam oduševljena Malom fabrikom mašte :) Za svaku preporuku!

2015-04-01 Ivana

Divan prostor, stvarno savršen! Odlična organizacija, animatori.... Mi imamo troje dece i puno proslavljenih rodjendana za nama, hvala Bogu, ali je ovo prvi put da ostavljam komentar. Zaista smo zadovoljni♡ Pravo otkrovenje! Naročito za one koji vole da otkriju neko novo, skriveno mesto. Sve preporuke! Hvala na svemu!

2015-03-15 Milica

Preporučite Mala fabrika mašte igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.