Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Slavija bar - Diskoteka za decu igraonica

Svetog Save 1, Hotel Slavija

Vračar

Kompletno organizujemo decje rodjendane uz konobare, animatore, muziku i karaoke za decu od 6 do 15 godina. Ako su vaša deca „prerasla“ klasične igraonice i rodjendaonice, Klub Slavija je pravo mesto za vas. Ova mini-diskoteka pružiće im sasvim novi doživljaj proslave rodjendana ― žurke. Deca se zabavljaju uz muziku, DJ-a i animatora koji će im organizovati igrice prema dogovoru ili svoj program. Neke od tih igara su: muzičke stolice, limbo dance, kvizovi... Decije proslave (rodjendani) obicno traju od 2 do 2 i po sata. Cena zakupa prostora: U cenu je uračunato: DJ sa svom neophodnom muzikom (muzika po izboru deteta) kao i šanker koji poslužuje Vaše piće i profesionalno fotografisanje dece gde na kraju žurke dobijate CD sa narezanim profesionalnim fotografijama, pa Vam to ostaje kao uspomena sa proslave. U cenu su uračunate i pozivnice za decu. Gore navedeni termini su komercijalnog karaktera pa se najčesće i primenjuju. Takodje, stvar je dogovora ukoliko želite rodjendan sa drugačijom satnicom (početak i trajanje rodjendana) za svoje dete. Napomena: prostor nije za decu mlađu od 6 godina zato što nije klasična igraonica.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Slavija bar - Diskoteka za decu i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Slavija bar - Diskoteka za decu

Zaista odlicna diskoteka, klinci su se odlicno proveli

2011-09-14 Ivana

Preporučite Slavija bar - Diskoteka za decu igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.