Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Rođendaonica Bre igraonica

Metohijska 25

Vračar

Elitni beogradski sportsko rekreativni centar Bre vas sa najvećim zadovoljstvom obaveštava da pored našeg sadržaja ( teretana, ninas-fitness, pilates, bit dance, kardio, Yoga, balet, zumba...) u sklopu svog centra otvara rođendaonicu za male i velike sa rasnovrsnom ponudom Dođite da sa nama provedete vaše najlepše trenutke. Free Climbing Igraonica za decu Ketering Diskoteka za decu Animacija Face painting Balon modeling

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Rođendaonica Bre i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Rođendaonica Bre

Toplo preporucujem svima da dodju i da uzivaju u perfektno uredjenom prostoru i veoma prijatnoj atmosferi. Program za decu je veoma bogat i raznovrstan, a prostor za roditelje je prelep. Zaista savrseno, i za klince i za odrasle.

2011-02-20 lepotica

Preporučite Rođendaonica Bre igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.