Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Kids and Play igraonica

Požarevačka 19

Vračar

Deco i roditelji, igraonica Kids & play Vam nudi puno zabave! Kids & play prostor je kreativan, prijatan, siguran i čist. Dečija igraonica Kids & play Vam pruža mogućnost da u prijatnom i zabavnom prostoru organizujete sve vrste proslava: rođendane, krštenja, novogodišnje predstave i Vama bitne proslave! Igraonica se prostire na oko 150m2 prostora organizovanog u dve celine, jedne dizajnirane namenski za decu i kafea koji pored toplih i osvežavajućih napitaka, roditeljima omogućava pristup internetu, televiziji i dnevnoj štampi. Igraonica je namenjena deci uzrasta od 1 do 10 godina. U igraonici Vas očekuje prostrana unutrašnja struktura za igru, 3-D lavirint na 2 sprata, tobogani, mini diskoteku, Wii igrice, karaoke, mogućnost kostimiranja, bazen sa lopticama, crtaonica, odvojeni prostor za igranje najmlađih i još puno, puno toga. Ne propustite da dovedete Vaše dete da u besprekorno čistom i potpuno bezbednom ambijentu potroši višak energije, zabavi se i razvije svoje kreativne sposobnosti. Ostavljanje dece bez pratnje nije moguće. U igraonici Kids & play nije dozvoljeno pušenje. Očekujemo Vas svakog radnog dana od 13-21h, subotom i nedeljom od 11-21h. Provedite nezaboravne trenutke u Kids & play igraonici i dopustite da Vam organizujemo rođendan za pamćenje! Rođendani se brižno organizuju i prilagođavaju željama slavljenice ili slavljenika u dogovoru s roditeljima. Piće se isključivo služi iz našeg šanka, posluženje i tortu možete doneti sami ili prepustiti nama organizaciju istih. Za ispravnost i kvalitet donetog posluženja igraonica Kids & play ne snosi odgovornost. Postoji mogućnost organizovanja profesionalne animacije po izboru Vas i Vašeg deteta (klovn, mađioničar, DJ i sl.). Nudimo Vam i angažovanje profesionalnog fotografa koji će ovekovečiti Vaše najsrećnije momente.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Kids and Play i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Kids and Play

Ova igraonica je sjajna!Pogotovo igracke za bebe.Moja ćerka se igrala sa igrackama .Vrlo ljubazno osoblje

2012-04-26 nina

Igraonica je nova u kraju, sa raznovrsnim sadrzajem, vrlo ljubazno osobolje, sto je retkost u igraonicama. Toplo bih preporucio svima

2011-02-12 Sloba

Preporučite Kids and Play igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.