Lindo igraonica

Slavimo rođendane 7 dana u nedelji!

Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

Light bar igraonica

Jovana Rajića 5e

Crveni krst, Vračar

Ukoliko želite da Vašem detetu priredite rodjendan za pamćenje ili krštenje,mi imamo rešenje za vas ! Light bar igraonica vam nudi prijatan ambijent gde će Vaši gosti uživati a Vaša deca uz naš profesionalni tim animatora imati nezaboravano slavlje! U igraonici za decu Light bar sva deca uzrasta od 1-14 godina i najrazličitijih interesovanja će pronaći svoj kutak i zabavu. A tu je i naš tim animatora koji će njihov boravak u igraonici učiniti nezaboravnim i pre svega bezbednim. Naše animatori pobrinuće se da rođendan Vaše dece bude zabavnog i edukativog karaktera. Animacija i igre se izvode i prilagođavaju uzrastu Vašeg deteta! Za sve uzraste je zamišljeno kako da rođendanske sate provedu ludo i nezaboravno a da roditelji isto tako mogu da uživaju u delu za odrasle. Naša najbolja reklama je kada deca pričaju da su se ludo provela i da žele ponovo da dođu. Do sada smo imali takva iskustva uz sve pohvale. opremljena dečja igraonica iz dva dela. prostire se na 100m2. Za stariju decu je deo “diskoteka” gde deca do 14 godina imaju mogućnost da proslave svoj rođendan uz karaoke ili sony 2 i adekvatne animatore za provod u diskoteci. Za mlađu decu je predviđen deo “lajtić” koji obiluje sa svim dečjim zabavama i spravama (trambolina, vini pu kućica, šminkanje, školica detektiske igre, maskembal, tombola, lutkarsko pozorište, pitalice za decu….) Sve igre su propraćene nadzorom starijih lica. Ukoliko želite da Vaše slavlje organizujete u Light bar igraonici požurite i rezervišite Vaš prostor unapred! Uverite se zašto smo baš mi najlepša i najzanimljivija igraonica za decu u Beogradu !

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana

Želite da preporučite igraonicu Light bar i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Light bar

Trenutno nema preporuka za Light bar igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Light bar igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.