Pahuljica

All Inclusive vec od 395eu

Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Liberte igraonica

Vojvode Stepe 157

Voždovac

Liberte igraonica

Kad ste poslednji put bili slobodni? Zaista slobodni?
Od posla, briga, obaveza, problema?
Slobodni da nešto kažete? Slobodni da poželite?
Slobodni da se prepustite dokolici i bezbrižnosti?
Da se igrate, da sve ne shvatate tako ozbiljno. Da kroz život jezdite na dobrom talasu. Jer sve je dobro, a ono što nije, biće.
 
Da, tako je jednostavno.
Liberté je tu da vas na to podseti. Svaki dan. Od prvog jutarnjeg kapućina i ukusnih zalogaja koje pripremamo za vas, pa sve do spektakularnog zalaska koji se ponosno proteže nad Beogradom (neizostavno morate posetiti našu baštu, verujte nam stvarno je nešto baš posebno, čuvamo vam najbolje mesto!).
Liberté je mesto za vas, Liberté je mesto za vaše najdraže klince, kod nas ih čekaju žirafe i ostale životinje (ne, ne izmišljamo) i sjajni animatori, kod nas ih čekaju predivne uspomene. Slobodni su da uživaju u zabavnoj igri dok otkrivaju fantastični svet oko sebe.
Naš lajtmotiv je radost, nikada nemojte odustati od toga, a ako ste možda i zaboravili kako to izgleda vreme je da nas posetite i osetite kako je živeti na šarenoj strani sveta. Mi uvek kažemo može! Budite naš gost, probudite dete u sebi i obezbedite svoju dnevnu dozu optimizma.
Dobro došli!
Posetite nas svakog dana od 09:00 – 23:00 gde vas uvek čeka…

Proslava rođendana


Rođendani u gradskoj oazi slobode i radosti ostaju nezaboravna avantura najmlađima, a nezaboravni odmor i opuštanje kakvo nisu odavno doživeli.

Ovde možete videti kako izgleda deo postavke naših rođendana i upoznati se sa ponudom za proslavu rođendana.

Ako biste voleli da na rođendanu bude još više zabave, pripremili smo vam spisak preporuka za drage kolege fotografe, animatore, poslastičare…

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Liberte i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Liberte

Trenutno nema preporuka za Liberte igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Liberte igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.