Pahuljica

All Inclusive vec od 395eu

Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Stepica igraonica

Vojvode Stepe 213

Voždovac

Igraonica Stepica

Igraonica Stepica je napravljena sa idejom i željom da ugodi deci svih uzrasta! Prostor je nov i opremljen tako da roditelji mogu opušteno da uživaju u kafiću dok mališani puštaju mašti na volju crtajući po zidu, provlačeči se kroz lavirint od 90 m2, đuskajući u diskoteci ili dok se zabavljaju uz veliki izbor igrica u game room-u.

U Stepici možete prirediti nezaboravnu rođendansku proslavu za svoje dete, oproštajnu žurku za završetak vrtića, proslaviti krštenje, polazak u školu. Takođe, svakoga dana smo tu za druženje i igru a kod nas se organizuju i radionice, novogodišnje žurke, maskenbali.

Igraonica je klimatizovana i podeljena na deo za pušače i nepušače, kapacitet je 40-oro dece i 40-oro odraslih. U letnjem periodu na raspolaganju je i bašta. Rođendani koji se organizuju su zatvorenog tipa a u skladu sa Vašim željama u ponudi imamo i all inclusive paket koji obuhvata ketering, piće,tortu, face-painting i fotografa - dakle sve možete prepustiti nama i doći da uživate u proslavi. U našoj ponudi očekuje Vas veliki broj termina svakoga dana po najpovoljnijim cenama. Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Stepica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Stepica

Trenutno nema preporuka za Stepica igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Stepica igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.