Pahuljica

All Inclusive vec od 395eu

Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Mamin svet igraonica

General Ždanova 130, Avala

Voždovac

Igraonica je počela sa radom u martu 2014.godine. Površine 140 m2 igraonica prima 40 dece I 25 odraslih u svom zatvorenom delu, u letnjim danima broj mesta se je veći jer je tu terasa za roditelje i dvorište za decu. Prostor za igru namenjen je deci od 0-15 godina, sadržaj se prilagođava uzrastu deteta. Za najmlađe je prostor dovoljno otvoren da mogu da puze I igraju se igračkama primerenim njihovom interesovanju. Za malo starije tu je lavirint na dva nivoa sa dosta prepreka koje im igru čine zanimljivijom. Najstarijima je namenjen Sony Playstation, stoni fudbal i kreativna radionica.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Mamin svet i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Mamin svet

Trenutno nema preporuka za Mamin svet igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Mamin svet igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.