Pahuljica

All Inclusive vec od 395eu

Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Dreamland igraonica

Zaplanjska 32

TC Stadion, Voždovac

DREAMLAND igraonica je jedna od najvećih dečijih igraonica u Srbiji gde deca provode nezaboravne trenutke.

Naše carstvo je klimatizovan i luksuzno opremljen prostor smešten na preko 2000 kvadratnih metara u tržnom centru „Stadion“ na Voždovcu. U skladu sa poslednjim svetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici se nalaze najveće instalacije za igru, rekviziti i igračke izrađene od eko materijala, čak 3 km lavirinta, više od 10.000 loptica i 9 visećih mostova. U igraonici se nalaze Sony Play Station, X-box i Wii, za malo stariju decu.

Posebnu pažnju privlači karting za decu. Brzina vožnje prilagodjena je deci, a na svako vozilo sa detetom može sesti i roditelji.

Ono što najviše krasi našu igraoncu I čini je prvoklasnom je mala scena na kojoj se izvode pozorišne i lutkarske predstava za decu.

U Dreamland igraonici, pored svakodnevne i neiscrpne zabave, roditelji i deca imaju priliku da organizuju nezaboravne rođendanske proslave. Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica , maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga. Tom prilikom, u našu igraonicu dolaze najbolji animatori, kao što su mađioničari, balondžije, klovnovi i drugi.

Takođe, na specijalan zahtev moguće je organizovano izvođenje predstava za decu.

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Dreamland i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dreamland

Fenomenalna...

2015-07-12 marina

najbolja u beogradu !!!!

2013-08-04 dragana

Preporučite Dreamland igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.