Pahuljica

All Inclusive vec od 395eu

Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Šašava družina igraonica

Vojvode Stepe 224

Voždovac, Voždovac

Dečija igraonica "Šašava družina", je nova u gradu. Počeli smo sa radom u decembru 2010. god. "Šašava družina" se nalazi u mirnom delu ulice Vojvode Stepe 224. Igraonica je namenjena deci do 12 godinica. Naša dečija igraonica je opremljena 3D lavirintom, koji je pun prepreka i tobogana, a sve to kod dece razvija motoriku, koordinaciju pokreta, elastičnost, kondiciju, a pre svega odličnu zabavu za Vaše mališane. Dečija igraonica "Šašava družina" Vašim klincima pruža druženje sa decom, što stvara osećaj za kolektivnu igru i radost uživanja sa vršnjacima. 3D lavirint poseduje prostor pun šarenih loptica u kome i najmlađi mališani mogu da se igraju. "Šasava družina" ima i mali edukativan prostor u kome Vaši klinci i klinceze mogu da crtaju, čitaju, slažu slagalice i igraju društvene igre. Mame i tate, "Šašava druzina" nije zaboravila na Vaše uživanje. Dok se Vaši klinci zabavljaju, Vi se možete opustiti u prijatnom ambijentu naseg kafića, gde Vam je na raspolaganju korisćenje interneta, TV-a, dnevna i druga štampa, a ako želite da ipak budete uz Vaše mališane, možete zajedno sa njima koristiti prostor lavirinta i edukativni kutak. Kao što vidite, u "Šašavoj druzini" je sve šašavo :) Ukoliko Vam je potreban prostor za proslavu DIVNOG DANA ili KRSTENJA Vaših najdražih malih bića, dečija igraonica "Šašava druzina" Vam nudi šašav i nezaboravan provod, uz prisustvo šašave animatorke, koja će zabavljati Vaše mališane, ali i paziti na njih. Za sve informacije, slobodno pozovite, jedva čekamo da Vas čujemo i vidimo. Dodjite, "Šašava družina" čeka Vaše mališane i Vas!!!

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Šašava družina i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Šašava družina

Trenutno nema preporuka za Šašava družina igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Šašava družina igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.