Pahuljica

All Inclusive vec od 395eu

Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Šareni kabare igraonica

Vidska 9, (Šumice)

Lekino brdo , Voždovac

Dobro došli u Šareni kabare !!! Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ovaj jedinstveni prostor. Šareni kabare se sastoji iz dva dela (prostora za roditelje i prostora za decu) koji se nalaze u istom nivou, ukupne veličine 160m2. Ovaj jedinstveni prostor se nalazi u porodičnoj kući, u Vidskoj ulici br. 9 (Lekino-Pašino brdo), u neposrednoj blizini parka Šumice. Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz prilagodljivost prostora i nivoa usluga prema vašim potrebama i željama, pruža odlične uslove za realizaciju raznih vrsta proslava i drugih aktivnosti. Ukažite nam poverenje, a na nama je da ispunimo sva Vaša očekivanja i više od toga... S' ljubavlju Šareni kabare

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Šareni kabare i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Šareni kabare

Lep prostor,ljubazno osoblje,...za svaku preporuku

2015-03-13 Bojana

Super je ima i kostima slavila sam ovde 8 rodjendan

2015-02-15 elena

Preporučite Šareni kabare igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.