Pahuljica

All Inclusive vec od 345eu

Šir Kan

Obezbeđen parking sa 45 mesta!

Peca i deca igraonica

Vojvode Vlahovića 48d

Kumodraž, Voždovac

U ekskluzivnoj kući od 400 m2, sa radom počinje ekskluzivni dečji klubić. dnevni boravak učenje jezika lepo vaspitanje redovne sportske, likovne, dramske, muzičke sekcije lekarski nadzor video nadzor mogućnost dovoza i odvoza dece čuvanje dece popodne, uveče i vikendom proslava dečijih rođendana

Stigli su novi talasi zabave

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana .

Želite da preporučite igraonicu Peca i deca i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Peca i deca

Od kada sam upoznala ovaj prostor i domacine,vise nemam dilemu gde slaviti rodjendane svojoj deci!!!

2012-11-12 Ivaskovic Ana

Igraonica je stvarno dobra zato sto je to prevashodno obdaniste, tako da je prostor odlicno opremljen, a deo za roditelje fantastican, osecate se kao da ste u nekom lepom restoranu.

2010-05-09 Milica

ovaj decji klub je fantasticno opremljen (igracke, knjige, igre za decu) delom i zbog drugih aktivnosti koje nudi. atraktivan prostor za odrasle. posebno mi se dopala kapija na kraju stepenista koji deli decji od prostora za odrasle. na taj nacin su roditelji sigurni da im deca ne idu sama stepenicama

2010-03-28 Jota

Preporučite Peca i deca igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.