Pronađite vrtić

... u Vašem kraju.

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Kids Club igraonica

Kosovska 135a

Surčin

Igraonica Kids Klub - Surčin

Jedinstvena rođendaonica u tvom kraju! Organizujemo proslave rođendana i drugih važnih događaja vaše dece! Veseli i kreativni sadržaji!

Proslava rođendana u Kids clubu traje 2,5 sata i uključuje: Sadražaji u igraonici: -Slavljenički presto -Trodimenzionalni lavirint -Fudbalski teren i koš -Tobogane i tramboline -Lijanu -Salon lepote za šminkanje i friziranje -Kutak za male domaćice - prodavnica i kuhinjica -Majstorska radionica -Kreativne radionice -Disko podijum -Bezbedna zona za bebe -Za najmlađe i promenu pelena

Paket proslave rođendana uključuje još i: -Zakup kompletnog prostora rođendaonice - 250m2 klimatizovanog prostora, uključujući i baštu -Pozivnice za drugare i vaše goste -Prihvatanje i postavljanje keteringa sa obezbedjenim priborom za ketering za decu i odrasle (tanjiri, escajg, posude, čaše, salvete...) Svećice, vatromet, balone i poklone za slavljenika i drugare -Animaciju za decu do 12 godina koju vodi stručni animatorski tim igraonice i koji brine o njima tokom rođendana -Usluge konobara i šankera -Piće iz našeg šanka po izuzetno povoljnim cenama -Nezaboravnu zabavu

Rođendane organizujemo u sledećim terminima:

Radnim danima (12:30-15:00, 15:30-18:00; 18:30-21:00)

Vikendom (10:00-12:30; 13:00-15:30; 16:00-18:30; 19:00-21:30h)

Želite da preporučite igraonicu Kids Club i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Kids Club

Trenutno nema preporuka za Kids Club igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Kids Club igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.