Žabac kuglana igraonica

Palmira Toljatija 5

Blok 11, Novi Beograd

O nama

Žabac postoji već 25 godina na našem tržištu.

Počevši sa video klubovima, koji su kasnije prerasli u multimedijalne klubove ”Žabac” je postao vodeći domaći brend u pružanju dobre zabave.

Od 2011. godine Žabac je svoje usluge proširio na bowling centre pružajući, kao i uvek, svojim posetiocima nešto sasvim originalno i drugačije na ovim prostorima.

Kuglana “Žabac” u Zemunu, koja se nalazi u sportskoj hali Pinki,za naše građane otvorena je od 2011. godine. Takodje "Žabac" kuglana postoji i na Vidikovcu (Patrijarha Joanikija 2a) a od prošle godine i u Starom Merkatoru (Palmira Toljatija 7 Stari Merkator 2.sprat) je otvorena najveća kuglana u Srbiji sa neverovatnih 12 staza.

Kuglanje se preporučuje svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama. Iako je već godinama ovaj vid zabave i rekreacije poznat i prihvaćen širom sveta, kod nas je postao nešto popularniji tek u poslednjih par godina. Naša misija je da ovaj prelepi sport, koji istovremeno predstavlja i odličan vid zabave, približimo i našim sugrađanima.

Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu!

Žabaonica Novi Beograd Žabac Zemun Žabac Vidikovac