Žabac kuglana igraonica

Palmira Toljatija 5

Blok 11, Novi Beograd

Organizacija događaja

U Žabac centrima pored vrhunske zabave i rekreacije imamo posebne ponude zakupa prostora za slavlja, žurke, rođendane, poslovne prezentacije, kao i razne druge namene u skladu sa vašim potrebama.

Kuglanje se preporučuje svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama. Iako je već godinama ovaj vid zabave i rekreacije poznat i prihvaćen širom sveta, kod nas je postao nešto popularniji tek u poslednjih par godina. Naša misija je da ovaj prelepi sport, koji istovremeno predstavlja i odličan vid zabave, približimo i našim sugrađanima. Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu!

Naše ponude detaljnije možete pogledati u sledećim sekcijama:

Tim Building

Postoji li bolji način da motivišete vaše zaposlene i probudite timski duh od bavljenja sportom. Žabac vam nudi i tu mogućnost.Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od sto dvadeset sedećih mesta spremni smo da za vaše zaposlene organizujemo nezaboravno druženje.

Pored automatizovanih bowling staza i bilijar kluba na raspolaganju je i ponuda Cafea Žabac sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka.

U sklopu objekta posedujemo kompletnu tehničku podršku (mikrofon, video bim, projektor) , visoko kvalitetno klupsko ozvučenje, light show osvetljenje u samom objektu kao i propratnu zabavu u vidu karaoke programa. Prostor je klimatizovan, a za goste kuglane parking je obezbeđen.

Ponuda se formira na osnovu zahteva.

Bowling Turniri

Turniri u bowlingu mogu biti amaterski i profesionalni. S obzirom da je bowling na našim prostorima još uvek u ekspanziji, Žabac bowling je više fokusiran na organizaciju amaterskih turnira, koji su namenjeni svima onima koji, pre svega, žele dobru zabavu.

Amaterski turniri su najčešće tematskog karaktera, kao na primer turnir za 8. Mart na kome učestvuju žene, turnir za Dan zaljubljenih, mešoviti turniri, itd. Trajanje turnira zavisi od broja prijavljenih učesnika i uglavnom su jednodnevnog karaktera.Po završetku turnira prva tri mesta dobijaju vredne nagrade, koje često puta budu dodeljene od strane raznih sponzora turnira.

Najlepše od svega je što se završetak svakog turnira obično završi dobrom zabavom, dobrom muzikom i druženjem do kasnih sati.

Biznis liga

Biznis liga predstavlja učešće ekipe vaše firme u ligi koja je sastavljena od četiri igrača – amatera po timu. Ekipe nose imena samih firmi iz kojih dolaze i koje predstavljaju na turniru, a moguće je i smenjivanje igrača tokom lige, što omogućava učešće više igrača u različitim terminima.

Utakmice se odigravaju jednom nedeljno. Uz druženje i rekreaciju sklopite nova poznanstva, motivišite zaposlene, održavajte sportski i timski duh u vašem okruženju!

Bilijar klub Žabac

U sklopu centra Žabac u SC Pinkiju nalazi se Žabac bilijar klub. Klub je opremljen sa šest stolova, premijum štapovima i kuglama. Za ozbiljne igrače u ponudi imamo profesionalnu opremu (štapovi, kiks), kao i sam kvalitet čoje na stolovima. Za početnike koji su zainteresovani da se ovom igrom bave ozbiljnije u ponudi imamo i školu bilijara.

Žabac bowling centar u svom sastavu poseduje i kafe, koji nudi širok izbor kafa, bezalkoholnih i alkoholnih napitaka te se uvek možete opustiti uz omiljeno piće u ovom prijatnom ambijentu.

 

Žabaonica Novi Beograd Žabac Zemun Žabac Vidikovac

Ponude Žabac bowling centara možete pogledati na zvaničnoj web prezentaciji Žabac centara i na nasoj zvaničnoj facebook strani Zabac Bowling.

www.zabac.rs Žabac Facebook