Extra Dar Mar

Prijatan prostor za veliki broj odraslih. All inclusive paketi.

igraonice na Instagramu

Pratite nas na Instagramu

Trešnjica igraonica

Anastasa Jovanovića 1 (ugao sa Gosp. Vučića)

Vračar

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Vračar

ROĐENDANI

Bilo da ga proslavljaš samo sa najboljim prijateljima, ili je pozvano celo tvoje odeljenje, Trešnjica tim će se pobrinuti da tvoj rođendan bude veoma poseban i naročito zabavan! Pozovite nas već danas i dogovorite proslavu vašeg dana.

Rezervacije termina su obavezne!

IGRAONICA

Aktivnosti u našoj igraonici podstaći će kreativnost i maštu Vašeg deteta, i unaprediti njegove društvene i veštine razmišljanja. Aktivno učešće roditelja u igri sa decom, ne samo da čine igru zabavnijom deci, već pomaže roditeljima da bolje upoznaju svoju decu i osnaže sponu odnosa roditelj-dete.

DNEVNI BORAVAK

U dnevnom boravku igraonice Trešnjica možete ostaviti decu na čuvanje, gde prisustvo roditelja nije obavezno (kao što je to slučaj sa igraonicom).

TREŠNJICA CAFÉ

Pored zabave za decu, tu je zabava i za roditelje! Raznovrsna ponuda Trešnjica Caféa učiniće da i vaš boravak u našoj igraonici bude prijatan i zabavan. Bezbrižno uživajte u popodnevu, jer u svakom trenutku preko TV ekrana možete da pratite aktivnosti vašeg deteta. Sve prostorije za dečju igru su u potpunosti pokrivene video nadzorom!

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana