Dečija igraonica Moj grad - Stari Merkator,           Novi Beograd
Moj grad logo

Moj grad igraonica

Palmira Toljatija 5

Stari Merkator, Novi Beograd

500

Kvadratura

80

Max. dece

80

Max. odraslih

Dvorište

Igraonica i rođendaonica MOJ GRAD  Stari Merkator je mesto za igru, slavlje i zabavu za decu i tinejdžere, a odmor i opuštanje za starije.
Počeli smo sa radom u julu 2014. godine, sa vizijom da ugostimo i razveselimo sve posetioce igraonice MOJ GRAD, dobrom uslugom, prijatnim ambijentom, lepom muzikom i zanimljivom igrom.

Tople boje najnovijeg lavirinta, kvalitet zvuka i svetlosni efekti u diskoteci, nova generacija video igrica i XBOX, bezbedne tramboline, hrčak tuneli i tobogani, fudbalski teren, pozorištance i bejbi kutak – stvaraju atmosferu grada zabave i dobrog provoda.

Roditelji posmatraju igru svoje dece i uživaju u osvežavajućim ili toplim napitcima, ne menjajući svoje navike, u našem prijatnom kafeu.

Tim raspoloženih animatora brine o tome da svoj Rođendan  proslavljen kod nas nikada ne zaboravite.

Dnevno igranje:

Karta za sat vremena igre je 200,00 dinara, a dnevna 400,00 dinara. Nudimo i Mesečnu kartu za 6.000,00 dinara. Svaka šesta dnevna karta je besplatna, a svako treće dete ne plaća kartu. Čuvanje dece od preko 3 godine starosti je 250 dinara/sat.

Proslava rođendana:


Za 2,5 sati slavlja i zabave koristite prostor i sadržaje igraonice, usluge osoblja šanka, tima animatora, pribor za jelo, dobijate pozivnice, svećice, vatromet, kostimiranu animaciju, face painting I modeliranje balona. Pogledajte sajt:

www.mojgrad.co.rs

Pozovite nas:

011 2280 734 066 144 155

Pogledajte našu kartu pića:

Karta pića 

RADNO VREME

Svakim danom od 10-22h

Foto galerija

Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija

Foto galerija

Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Moj grad fotografija
Kako stići do ...

Podelilte
igraonicu

Podeli na
Twitter-u

Podeli na Vajberu

Podeli preko
Vajbera

Preporuke za Moj grad igraonicu (5)

Igraonica prostrana, lepa i cista! Prezadovoljni! Slavili smo prosle godine rodjendan u njoj i ove cemo.

2016-04-18 Ana

Moj grad ubedljivo najbolja i najlepsa igraonica u gradu,za svaku pohvalu osoblje,usluga i cene koje su u ponudi,i super sto ste otvorili jos jednu i u novom Merkatoru blize nama :) :) :)

2015-12-15 Ivana

Igraonica je za svaku preporuku... ljubazno i profesionalno osoblje, uzivanje za decu, a i za odrasle. Slavili smo 4. i 2. rodjendan u ovoj igraonici, a cesto i svratimo na igranjac i stvarno je sve -odlican 5 :)

2015-04-17 Minja

Preporučite Moj grad igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu igraonicu:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.

Sve preporuke za igraonicu Moj grad!!!!Veliki prostor za sve one koji imaju puno gostiju,puno sadrzaja za najmladje,ali i mame i tate:)odlicna animacija,vredno,azurno i nasmejano osoblje...

2015-01-28 Marija

Igraonica je ODLICNA...slavili smo rodjendan i svi smo prezadovoljni ...sve je cisto,uredno,osoblje ljubazno i profesionalno...sve preporuke za ovu igraonicu...

2014-09-12 Jelena