Extra Dar Mar

Najlepša igraonica sa baštom u Beogradu

MimiLand

Igraonica i Diskoteka, Žarkovo.

Čarobnica igraonica

Zrmanjska 4

Banovo brdo , Čukarica

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Čukarica

Igraonica Čarobnica se nalazi na Banovom brdu Zrmanjska 4 kod crkve svetog Djordja. Prostor je prilagodjen za decu različitog uzrasta od mališana koji još uvek nisu prohodali (oni se mogu zabaviti u malom lavirintu sa lopticama) za malo starije drugare  imamo lavirint sa toboganima i raznim zanimacijama, a još stariji drugari mogu se zabaviti u našoj disko sobi. Igraonica je prilagodjena za decu do 11 god. Naše osoblje je profesionalno i puno novih ideja u cilju da zabave vašu decu.

Igraonica i Rodjendaonica Čarobnica nudi:

Za vreme dok se vaša deca igraju vi možete sesti u finom ambijentu prostora za odrasle, popiti kafu, čitati dnevnu i nedeljnu štampu gledati tv i koristiti nas internet besplatno a pri tom imati uvid u to kako se vaša deca zabavljaju jer su i prostor za decu i prostor za odrasle u jednom nivou.

Čarobni rodjendani u Čarobnici za decu razlicitog uzrasta. Tu smo za najmladje da im bude najsladje a za stariji uzrast tu su animatori koji ce učiniti da Vaš rodjendan bude nezaboravan.

Svi rodjendani su zatvorenog tipa, sami odlucujete koliko ce rodjendan trajati, mi imamo kompletan pribor a Vi donosite posluženje i tortu. 4 devojke rade rodjendan dve su u šanku i poslužuju goste a dve animiraju i paze decu. Dobijate i pozivnice od čarobnice.

Igraonica Čarobnica nudi proslavu rodjendana za decu svih uzrasta.
Za jako malu decu tu je bebi kutak posebno odvojen od drugog dela igraonice.

Za malo stariju decu posedujemo lavitint, a za one još starije tu je diskoteka.

Za roditelje tu je caffe. Cela igraonica je pokrivena wireless internetom.

U igraonici Čarobnica možete proslaviti rođendan svom najdražem mališanu, krštenje i neku drugu proslavu.

Učinićemo da taj dan za Vas i vaše dete bude najdivnija uspomena.

Svi rodjendani su zatvorenog tipa. Piće se služi iz našeg šanka. Hranu i tortu možete doneti sami ili organizaciju istog možete prepustiti nama.

Akcija! radnim danom 8.000din

Igraonica i Diskoteka, Vidikovac

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od od 20% do 40% popusta za proslave decijih rodendana