Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Dorćolino igraonica

Dobračina 55

Dorćol, Stari Grad

Tražite savršen prostor u kom možete prirediti rođendansku proslavu za Vašeg mališana, proslavu krštenja ili polazak u školu ?!

Upravo ste ga pronašli!

Dorćolino dečja igraonica je savremeno opremljeni kutak namenjen za užitak Vaših mališana, njihovih drugara, Vas i Vaših prijatelja.

Nalazimo se u centru Beograda, u Ulici Dobračina br. 55, ulaz iz dvorišta u kom možete parkirati automobile.

U prijatnom ambijentu, površine 300 m2, nudimo Vam nezaboravno slavlje uz naš profesionalni tim animatora, pažljivo pripremljen program i dobro raspoloženo osoblje.

Pri uređenju našeg prostora posebno smo vodili računa o čistoći i bezbednosti, ali i tome koliko je fizička aktivnost važna u razvoju svakog deteta. Zbog toga Vašim mališanima nudimo trodimenzionalni lavirint sa ljuljaškama, lopticama, toboganom i nizom drugih prepreka, veliku trambolinu, tunel, prostor u kom mogu organizovati košarkaški ili fudbalski meč, kao i nezaboravne igre bez granica. Svi mališani sa puno energije i sportskim duhom će se zasigurno sjajno provesti u našoj prostranoj igraonici.

Pored sportskih aktivnosti deci je na raspolaganju kreativni kutak za crtanje i slikanje, pregršt kocki i drugih igračaka koje će im omogućiti igru, učenje i razmenu kreativnih ideja.

Takođe smo mislili na bebe i malo starije drugare. Za najmlađe smo pripremili bazen sa lopticama, guralice i edukativne igračke. Dok je “gejmerima” obezbeđena zasebna prostorija u kojoj mogu igrati video igre na X box 360 konzolama.

Dok Vaši mališani budu uživali sa drugarima u igraonici, uz profesionalne animatore, Vi se sa Vašim prijateljima možete opustiti u prijatnom i ugodnom kafiću sa pogledom na Vaše dete i automobil. Tu Vas očekuje ljubazno osoblje koje će Vas poslužiti pićem po najnižim cenama u gradu.

Igraonica poseduje 4 toaleta koji su opremljeni adapterima i steperima za decu. Na raspolaganju su Vam takođe, hranilica i pult za presvlačenje beba.

Plaćanje na do 12 rata

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana

Želite da preporučite igraonicu Dorćolino i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Dorćolino

Trenutno nema preporuka za Dorćolino igraonicu. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dorćolino igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.