Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Juhu igraonica, Merkator, Novi Beograd
Juhu Igraonica i Diskoteka

All inclusive paketi već od 50.000 din, sve sem torte – deca gratis

Kliker igraonica

Dobračina 59b

Dorćol , Stari Grad

Pogledajte preporučene igraonice na opštini:

Stari Grad

Igraonica KLIKER – mesto po meri roditelja i dece.

Mesto na kom će roditelji uživati, a deca će ga obožavati. Mi smo mame i tate koji su izmaštali, kreirali i stvorili idealno mesto za vašu i našu decu. Mesto koje decu raduje, koje im pruža osećaj da su važni i posebni. Mesto koje neguje kreativnost i budi radost.

Igaonica Kliker nudi proslavu rođendana za decu svih uzrasta. Vaši klinci mogu uzivati u raznim ulogama. Imamo puno kostima, a na nasim malim doktorima, princezama, superherojima i vilama je da smisle svoju sopstvenu Kliker bajku. Kod nas cak i dobra deca mogu da zavrse u zatvoru i to odmah nakon posete pijaci, tretmana u salonu lepote i popravke kola u majstorskoj radionici. Naravno, imamo deo i za bebe - mekani kutak sa puno motorickih tabli. Mali umetnici imaju i kreativnu radionicu. Zvrljanje, bojenje, seckanje, lepljenje - sve je dozvoljeno.

Roditelji mogu uživati u našem kafiću u okviru igraonice, kao i u našem prostranom dvoristu. Dovedite klince da se lepo provedete I ponosno porucite svima : "Da, imamo Kliker"!

Termini rođendanskih proslava:

Ponedeljak – petak 18.00–20.30 

Subota – nedelja 15.00–17.30 

Subota – nedelja 18.30–21.00 

Za sve informacije i rezervacije pozovite 065 20 220 20 Sve proslave su zatvorenog tipa. U cenu je uključeno osoblje koje se stara o deci, animacije, šanker, konobar, kompletan pribor za posluženje i pozivnice. Hranu i tortu možete doneti sami, ili kompletnu organizaciju prepustiti nama. Piće se služi iz našeg šanka.Dodjite i proverite, tu smo zbog vas!

Radno vreme 

Ponedeljak - petak 10 do 21h

Subota - nedelja 09 do 22h

All inclusive paketi već od 50.000 din, sve sem torte – deca gratis

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana