Vanilica Igraonica

Velika zatvorena igraonica na 300m2

Igralištance (Time Out)

Makiška strana - Ada Ciganlija

Mestašce igraonica

Gospodar Jevremova 25

Stari Grad

Igraonica je trajno zatvorena.

Plaćanje na do 12 rata

Jedinstvena igraonica u Zemunu!

od 20% do 40% popusta za proslave dečijih rođendana

Želite da preporučite igraonicu Mestašce i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Mestašce

Ako ste u potrazi za pomirljivim rešenjem za proslavu prvog rođendana, takvim da u njemu uživaju i roditelji i deca, ali i prijatelji bez dece, na pravom ste mestu. Dok se o vašoj deci brinu besprekorno brižne i predusretljive animatorke, vi se možete družiti, ćaskati i uživati sa svojim gostima. Na usluzi vam je i klavir, pa ukoliko ste se odlučili da angažujete i par finih muzičara, događaj će biti kompletan. U ovakvom Mestašcetu nikome ne može biti dosadno. Čak i za gospodu pušače postoji deo gde mogu da se opuste, a da duvanski dim ne dopire do odaja za zabavu njihovih mališana. Veliko hvala Mestašcetu na divnom prvom rođendanu.

2017-03-20 MARINA

Definitivno najlepsa igraonica u gradu! Sve pohvale za osoblje i divne animatore :-)

2016-07-06 Milena

Preporučite Mestašce igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.