Extra Dar Mar

Luxuzni prostor za roditelje. Dvorište, diskoteka, najbolja animacija.

Trešnjica

Anastasa Jovanovića 1, Vračar

Tree house storytelling centre igraonica

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 6

Savski Venac

Tree House je osnovan 1991 u Londonu sa ciljem da se edukativna umetnost i pripovedanje priča koriste kao stimulans za fleksibilno učenje jezika i sticanje životnih i umetničkih veština. Postoje različiti programi za decu uzrasta od 12 meseci pa do 12 godina, gde se radi interaktivno pripovedanje priča na engleskom, srpskom i francuskom, kao i umetničke aktivnosti za roditelje i decu svih uzrasta.

Nova jedinstvena igraonica u Zemunu!

Od 20% do 50% popusta.

Unutrašnja i spoljna igraonica! Ada Ciganlija.

Želite da preporučite igraonicu Tree house storytelling centre i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečije igraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za igraonicu Tree house storytelling centre

Predivno mesto!

2012-01-27 Siniša

Predivno mesto!

2012-01-27 Siniša

Preporučite Tree house storytelling centre igraonicu

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovom igraonicom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu igraonice.