Princess Andjela tortice, torte za decu, Vračar, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Princess Andjela tortice

Vračar

Želite da obradujete svoje najdraže predivnom tortom, da zadivite svoje goste ili samo da zadovoljite svoju čulo ukusa sitnim kolačima ili slanim posluženjem?
Želite da osim u izgledu uživaju i Vaša nepca?

Mi smo pravo rešenje za Vas!
Dovoljno je da pozovete na 064/114-99-85 i mi ćemo se potruditi da ispunimo Vaše želje.

Nudimo Vam moderan dizajn torti, ukusne i mirisne cupcakes i mafine, dekorativne cakepops-e, sitne kolače po tradicionalnim receptima, a sve od odabranih i najfinijih sastojaka, što osim raskošnog izgleda, daje ukus koji ćete dugo pamtiti.

U ponudi slanih koktel posluženja je veliki izbor salata, pita, slanih rolata i torti, profiterola, kiflica, projica, punjenih korpica, kanapea, kao i mini sendviča za dečije rodjendane. Za meso sa roštilja smo obezbedili posude za toplo posluživanje hrane (dish).
Takodje, izradjujemo personalizovane slatke stolove (sweet table) i party dekoraciju- od čaša, kapica, zastavica, topera, balona, postera sa likom omiljenog junaka.

Naše torte su mala umetnička dela kojima pristupamo sa ljubavlju i velikom pažnjom, stoga je neophodno vreme da ih uradimo. Neophodno je da svoju porudžbinu izvršite 7-10 dana ranije.

Pored brojnih zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje, eminentni stručnjaci su prepoznali naš rad i kvalitet, te smo na Etno sajmu u Beogradu, u novembru 2013. god osvojili I nagradu u kategoriji Dekoracija torti.

Želite da preporučite igraonicu Princess Andjela tortice i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Princess Andjela tortice

Kvalitet je prva preporuka. Godinama poručujem torte za dečije rodjendane, kao i ketering. Druga preporuka je izgled, jer uvek prate trendove. Treća, ali ne i najmanje bitna činjenica je da, isporuka stiže tačno, bez obzira na mesto isporuke. Najlepša je Ferrero torta, gde se ne štedi na lesniku, kao i na kvalitetu čokolade. Voćne torte obiluju voćem, a slani program je gastronomsko iskustvo kojem ne možeš odoleti. Neobične forme i izvrsna dekoracija je ono što uvek pokupi najviše komplimenata, nakon čega sledi i punoća ukusa prvog zalogaja. Rado ih preporučujem svojim prijateljima, pa i onima van Beograda. Zahvaljujem se Tortice Princess Andjela na izvanrednoj saradnji zadnjih 7 godina.

2015-11-15 Jelena

Preporučite Princess Andjela tortice torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.