Buongiorno Poslastičarnica, torte za decu, Beograd, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Buongiorno Poslastičarnica

Strugarska 7

Beograd

Zamislite najmaštovitiju, najlepšu i najneobičniju tortu i naš će kreativni tim ispuniti sve vaše moguće i "nemoguće" želje. Za vaše mališane pravimo torte sa likovima njihovih omiljenih junaka, zamkove, automobile i voziće, kućne ljubimce i druge životinjice... Radimo i torte sa fudbalskim i drugim motivima za vaše male junake i sa cvetnom dekoracijom i mašnicama za vaše princeze... Dovoljno je samo da poželite!

Ali postoji nešto što dolazi pre toga, a to su ukus i kvalitet. Naše poslastice se prave od najfinijih sastojaka, pa su ne samo raskošnog izgleda, već i izuzetno bogatog ukusa i to je ono što čini da se Buongiorno torte već godinama izdvajaju u moru drugih.

Uverite se u to i sami, poručite tortu koja će na pravi način upotpuniti vaše slavlje!

Želite da preporučite igraonicu Buongiorno Poslastičarnica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Buongiorno Poslastičarnica

Trenutno nema preporuka za Buongiorno Poslastičarnica. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Buongiorno Poslastičarnica torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.