Finolino Torte i kolači, torte za decu, Čukarica, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Finolino Torte i kolači

Banovo Brdo

Čukarica

San svakog deteta je da dobije ogromnu, slatku tortu sa likom svog junaka i zato vas sa velikim zadovoljstvom pozivamo da uđete u nas svet ukusnih i lepih torti i kolača.

U našoj radionici torte i kolači su pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica i po receptima nasleđenim od vrhunskih majstora. Kada nadjete odgovarajuću tortu, pozovite nas i naši majstori ce vam pomoći i oko najsitnijih detalja.

Želite da preporučite igraonicu Finolino Torte i kolači i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Finolino Torte i kolači

Vaša firma je SUPER! SVIĐA MI SE.

2016-02-05 Amira

Sve pohvale, nisam očekivala da su torte tako ukusne i prelepe, hvala još jednom, ulepšali ste mom detetu rodjendan

2014-08-05 Suzana

...za slatki deo svadbe i mladenačku tortu pobrinuo se upravo Finolino...Mladenačka je bila presavršena, baš onakva o kakvoj sam sanjala. Savršena u svakom smislu - i što se tiče izgleda i što se tiče ukusa. Ulepšali ste nam dan jer ste učinili da torte izgledaju upravo onkako kako smo zamislili i veliko hvala na tome...od nas sve pohvale i preporuke! ljubimo Vas!

2014-07-05 Vesna i Nikola

Preporučite Finolino Torte i kolači torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.

Videla sambjednu pre lepu tortu koju jos nigde nisam videla

2014-01-16 helena

Finolino, hvala puno. Spajdermen grad je izgledao bas kao sto smo zamislili. A tek ukus.... Sve pohvale za tortu i Finolino.

2013-02-26 Sanja Ž.

Probali smo ih i u Novom Sadu :) Torte su vrlo ukusne,a izgled je za svaku pohvalu. Preporucicu svim ljubiteljima dobrog zalogaja.

2013-02-20 Boba

I JA DA SE PRIDRUZIM, IAKO SAM VAS ZVALA, DA KAZEM DA JE TORTA ESTETSKI ISPALA I BOLJE NEGO STO STO SMO SE DOGOVARALI, PRELEPA JEEE! UKUS PARIRA. :) A CENA PRISTUPACNA, ZA NEKE I ODLUCUJUCA. SVE POHVALE I PREPORUKE, POZDRAV!

2013-01-25 ANA I DUNJA

Pravite najlepse torte u gradu!Vemo sa ukusne!

2013-01-19 Katarina

Narucili smo dve Ninjago torte za nase decake i bile su savrsene-prelepo dekorisane, sa figuricama toliko vernim da su se decaci a i mi stariji odusevili, bojama fantasticno uklopljenim i divnim ukusima. Uzeli smo Kapri i Kinder tortu i uzivali mo od prvog do poslednjeg zalogaja. Sta da vam kazem kada se odmah pojelo 6,5 kg torte-to nam se jos ni jednom nije dogodilo!!!

2012-10-28 Milica

Odlicne torte i izgled i ukus!Sve pohvale!

2012-10-07 Maja

Naj,naj Strumfovi njam,njam!

2012-03-22 Jeca

Torte za sva cula!

2012-03-04 Natalija

Mislim da im trenutno nema premca, i izgled i ukus, najbolji u gradu! Umetnost!

2012-02-28 Slavica