Džoova domaća poslastičarnica, torte za decu, Novi Beograd, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Džoova domaća poslastičarnica

Jurija Gagarina 221 blok 45

Novi Beograd

Kvalitetni sastojci, pažljiva izrada, vrhunska dekoracija – to je tajna popularnosti naših domaćih torti!


Sve torte spremaju se po domaćim receptima, bez ikakvih veštačkih dodataka, stabilizatora, konzervanasa i sl. Izuzetan kvalitet proizvoda je naš zaštitni znak još od početka 90tih!


Kod nas možete naručiti maštovite i vesele torte iz naše ponude, a udovoljavamo i vašim specijalnim željama! Pogledajte naš katalog ili nam pošaljite ili donesite sliku omiljenog junaka ili igračke vašeg mališana i oni će osvanuti na njegovoj rođendanskoj torti!


Ove godine počeli smo da pripremamo i slani program, koji upotpunjen svečanom tortom i kolačima iz naše ponude predstavlja idealno rešenje za dečije rođendane i sva druga slavlja. Naše slano posluženje je ukusno, kvalitetno i dekorativno! Pravljeno je sa umešnošću i brigom o svakom detalju, u duhu domaće tradicije koju negujemo već decenijama.


Dakle, vaše je da izaberete, a sve ostalo prepustite nama. Jer mi radimo s ljubavlju!


Želite da preporučite igraonicu Džoova domaća poslastičarnica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Džoova domaća poslastičarnica

veoma sam zadovoljna i kolacima i uslugom svi su ljubazni,iskreni i korektni, nadam se da ce biti i ubuduce takvi, za sada preporucujem svima koji me pitaju za dobre torte i kolace

2014-10-08 Nada Tadic

Fenomenalne torte, jos bolji kolaci...godinama kod njih narucujemo torte i kolace

2012-05-01 Mira M.

Svima toplo preporucujem ovu poslasticarnicu. Ja godinama kupujem njihove torte i uvek sam bila prezadovoljna.

2012-03-22 marina

Preporučite Džoova domaća poslastičarnica torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.