Tatina Slatka Kuća, torte za decu, Novi Beograd, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Tatina Slatka Kuća

Bulevar Zorana Đinđića br.28, lokal 1 Blok 21

Novi Beograd

Kolači, torte i poslastice u "Tatinoj slatkoj kući" na komad i kilogram po izuzetno dobrim cenama i vrhunskim kvalitetom,
koji Vam nude visoko kvalifikovani poslastičari sa velikim iskustvom.
Svi zainteresovani za saradnju sa nama mogu da se jave na naš broj (011) 311 - 0570. Kafići, klubovi, restorani, picerije, pekare, dečije igraonice, ketering agencije mi sarađujemo sa svim zainteresovanim kompanijama.

Spremni smo za svaku vrstu dogovora i saradnje: na malo, na veliko, plaćanje preko računa itd...

Želite da preporučite igraonicu Tatina Slatka Kuća i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Tatina Slatka Kuća

Provereno, isprobano, veoma su kvalitetni, odnos sa musterijama na nivou, ispostuju svaki dogovor, torte su PRAVE. upravo se spremam da ih zovem opet za unuka za tortu. Poslusajte savet i oslonite se njih, sve zelje ispunjavaju, onako kako ste zamislili, fenomenalni su!!!!

2014-12-02 jadranka

Preporučite Tatina Slatka Kuća torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.