Tintolino family, torte za decu, Barajevo, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Tintolino family

Barajevo

Tintolino Family nastao je kao deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formie, malog grada južno od Rima, od koje i sama vlasnica vodi poreklo. Poslujemo od 2008. godine i za to vreme prolazili smo kroz razne faze, pratili aktualna kulinarska zbivanja i koristili razne tehnologije kako bi naše proizvode doveli do savršenstva. Sada, zahvaljujući našem pobedničkom timu, slobodno možemo da kažemo da poznato geslo "za sve od 7 – 77" može u potpunosti da se primeni na vrhunski kvalitet i raznovrsnost naše ponude:

Mi uživamo da u direktnom kontaktu sa klijentom kreiramo njegovu unikatnu tortu. Za nas pripremanje kolača nije slepo čitanje recepata već veština koja uključuje srce, glavu i spretne ruke našeg tima. Nase ketering posluženje koje će vas poslovnim partnerima i gostima predstaviti kao dobrog domaćina stići će vam u raznolikim oblicima koji poseduju ravnotežu ukusa, tekstura i boja.

U skladu sa starom poslovicom - Naši životi nisu u naručju bogova, već u naručju kuvara - svaki od naših proizvoda biće vam dostavljen na adresu.

Želite da preporučite igraonicu Tintolino family i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Tintolino family

Trenutno nema preporuka za Tintolino family. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Tintolino family torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.