Anči kolači, torte za decu, Pančevo, Beograd - ioi.

Massimo Catering

...i slano i slatko ...

Pronađite zubara ...

... u vašem kraju.

Anči kolači

Lava Tolstoja 13a

Pančevo

Dekoracija može biti od šlaga ili fondana, a figurice se rade isključivo od ratluka sa ukusom vanile. Osnovne dekoracije sa našim cvetovima, kao i ambalaža ulaze u cenu torte. Crtanje junaka na torti se doplaćuje 300 dinara, a bajka od ratluka za jednu tortu je 800 dinara i teška je oko 1 kg (ne ulazi u težinu torte). Može da se uradi i manje figurica po vašoj želji (npr. za 400, 500, 600 dinara). Dekoracija za trodimenzinalne barbike, bratz, vozić, vinie pooh, panda, meda, auto, fudbalska i košarkaška lopta, i ostale po vašoj želji stojeće i vajane oblike je 400 dinara po torti. Ne mogu se izraditi u svakom ukusu, većinom je plazma torta. Cvetne dekoracije koje radimo sami ulaze u težinu torte. Dekoracije firme Barvallo se dodatno naplaćuju i ne ulaze u težinu torte.
Sve dekoracije na tortama su podložne izmenama prema Vašim zahtevima i našim mogućnostima.

Plaćanje: vrši se prilikom preuzimanja.

Porudžbine se primaju telefonom ili lično dolaskom kod nas. Nije neophodno da prethodno najavite Vaš dolazak.

NAPOMENA:

Sve torte iz našeg kataloga su podložne izmenama prema Vašim zahtevima i našim mogućnostima.

Želite da preporučite igraonicu Anči kolači i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vaše dečijeigraonice? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za Anči kolači

Odlične torte. Sve po dogovoru, maksimalno korektno, odličan ukus i dekoracija, za vrlo pristojnu cenu u odnosu na ostale. Dostavljaju u Beograd svakodnevno na tri lokacije, ma super skroz. Znamo šta ćemo sledeće godine :)

2015-06-26 Jovana

volim vase torte

2012-01-04 ancela

Prvi rodjendan cerkice proslavili smo uz njihovu torticu i gosti su bili prezadovoljni toliko da su i oni narucivali posle kod njih, blizi se drugi rodjendan i raduje me sto cemo se opet kontaktirati u vezi torte Mi smo btw iz bgd-a ali nam nije predstavljalo problem. Sve pohvale i za ukus i za dekoraciju

2011-12-07 tijana

Preporučite Anči kolači torte

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka:

Ako ste zadovoljni ovom firmom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu.